Yacht / Pleziervaartuig

Voor pleziervaartuigen met een dagwaarde vanaf € 250.000 bieden wij de Hienfeld Xcellent Yacht Insurance. Deze verzekering kent een zeer complete dekking, toegespitst op de risico’s die samenhangen met een pleziervaartuig. Deze verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor schade aan het pleziervaartuig en aansprakelijkheidsschade veroorzaakt door/met het pleziervaartuig.

Maatwerkpolis, flexibele voorwaarden (zie voorwaarden)
Uitgebreide dekkingen ook voor het varen met bemanning en gasten
Ruime vaargebieden en ligplaatsen

Voor wie?

De Xcellent Yacht Insurance is een verzekering voor exclusieve jachten met een waarde vanaf € 250.000,00.

Offerte

Bent u verzekeringsadviseur en wilt u een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

Offerte formulier

Aanvullende aansprakelijkheidsdekkingen (P&I)

Voor verschillende activiteiten is een aanvullende aansprakelijkheidsdekking nodig. Denk aan varen met bemanning, verhuur van uw jacht of varen met betalende gasten. Deze aanvullende aansprakelijkheidsdekking is beter bekend als een P&I dekking, oftewel Protection and Indemnity dekking. Een dekking die tegemoet komt aan nationale als ook internationale vereisten qua aansprakelijkheidsdekking en aansluitend is op de wet- en regelgeving zoals de Martime Labour Convention 2006. Specifieke kenmerken van deze aansprakelijkheidsdekking zijn:

Passende verzekerde bedragen
MLC 2006 proof dekking voor bemanning
Internationale verzekeringsbewijzen

Vaarplezier

Wij vinden het belangrijk dat u met veel plezier en veilig op uw eigen boot vaart. Onze partner Vaarplezier is dé partij op het gebied van vaartrainingen.

Kiest u ervoor uw (nieuwe) boot bij Hienfeld te verzekeren dan bieden wij u een vaartraining aan.

Meer info

KNRM

De KNRM (200 jaar) en Hienfeld (150 jaar) vieren dit jaar beide hun jubileum. Als blijk van waardering voor het goede werk van de KNRM bieden wij relaties die dit jaar een jacht bij Hienfeld verzekeren het donateurschap van de KNRM aan op onze kosten. Zo leveren wij samen een bijdrage aan de KNRM en profiteert u van de voordelen van het donateurschap.

Voor meer informatie kunt u hier de site bekijken.

Meer info

Vragen?

Overleg met uw assurantiemakelaar, verzekeringsadviseur of met één van onze specialisten.