Onze missie

De beste in Niches zijn in de verzekeringsmarkt.

image

Onze visie

De markt toegang geven tot niche verzekeringen door kennis, capaciteit en maatwerkoplossingen.

De kernwaarden van Hienfeld:

Bijzonder

Wij zijn een buitengewone speler in de verzekeringsmarkt. Al sinds 1874 is Hienfeld actief in verzekeringen. Wij hebben alles in eigen huis, van afdeling underwriting tot finance en ICT, maar ook van back office tot eigen claims afdeling, waar ook letselschades worden behandeld. Hierdoor kunnen wij snel, klantgericht en deskundig handelen. Dit maakt ons een bijzondere speler in de verzekeringsmarkt.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk, zelfstandig en ongebonden in visie en oplossingen. Dit maakt ons de perfecte businesspartner. Wij zijn altijd vrij om op zoek te gaan naar de beste oplossingen en mogelijkheden.

Toonaangevend

Het verzekeren van niches vereist specialistische kennis. Dit in combinatie met onze lange ervaring maakt ons toonaangevend in onze niches in de verzekeringsmarkt.

Praktisch

Wij staan voor doelgericht, flexibel, functioneel en efficiënt werken en handelen. Bovendien zijn wij een platte organisatie die slagvaardig en daadkrachtig het verschil kan maken.

Betrouwbaar

Continuïteit, betrokken, loyaal, eerlijk, persoonlijk en attent zijn onze basiswaarden. Wij staan voor waarmaken wat je hebt beloofd. Het is een van de vele manieren waarop wij onze directe- en indirecte klanten bedienen en ontzorgen.

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons pand heeft een A-status op het gebied van energie. Het gebruik van energie zuinig vervoer wordt gestimuleerd. Wij stellen fietsen ter beschikking aan onze medewerkers en hebben zes laadpalen voor elektrische voertuigen. Onze focus ligt op het zoveel mogelijk papierloos werken. Duurzaamheid gaat verder dan het milieu. Het Hienfeld Vitalics team helpt en stimuleert collega's om fit en vitaal te zijn door middel van diverse activiteiten. Graag dragen wij ons steentje bij aan een fijne wereld voor een mooie toekomst.